Direct contact? Bel: 0342 - 40 86 84

Home > Beregeningsinstallatie > Paardrijbak beregenen

Paardrijbak beregenen door Van der Haar Waterprojecten

Om de bodem van een paardrijbak in goede conditie te houden is een beregeningsinstallatie in combinatie met een drainagesysteem zeer gewenst. Een goede bodem is van groot belang voor de gezondheid van u en uw paard. Uw paardrijbak beregenen is belangrijk omdat een buitenrijbak onderheven is aan weersomstandigheden zoals; flinke periodes met regen of droogte. Uw paardrijbak beregenen is dus helemaal geen overbodige luxe.

Offerte aanvragen Direct contact

Waarom uw paardrijbak beregenen?

Teveel stof tijdens het rijden is benauwend en zeer onplezierig, in de buitenbak verwaait de bodem en loopt uw paard op een te zware ondergrond waardoor er een verhoogde kans is op blessures. Een te natte rijbak is ook niet prettig, het overtollige water kan door middel van een drainagesysteem worden afgevoerd.

In een overdekte rijhal is het op peil houden van het vochtgehalte zeer voornaam aangezien het weer geen invloed heeft. Een bodem is dan ook snel te droog en te stoffig waardoor het voor u en uw paard vele nadelige gevolgen heeft. U heeft dus verschillende redenenen om uw paardrijbak te beregenen:

  • Om blessures bij uw paard én uzelf te voorkomen
  • Om de rijervaring te verbeteren
  • Om een droge en stoffige bodem te voorkomen
  • Om overtollig water af te voeren.

Het vochtgehalte altijd op peil dankzij onze beregeningsinstallaties

Door een op maat gemaakt beregeningsplan zorgen wij ervoor dat de hele rijbak gelijkmatig beregent wordt op de tijd die u het beste uitkomt. Uiteraard is een beregeningsinstallatie van Van der Haar Waterprojecten zowel geautomatiseerd als handbediend leverbaar.

Offerte aanvragen Direct contact