Direct contact? Bel: 0342 - 40 86 84

Home > Grondwaterzuivering

Grondwaterzuivering door Van der Haar Waterprojecten

Lagere waterkosten en waterlevering in eigen beheer? Met de grondwaterzuiveringsinstallaties van Van der Haar Waterprojecten is dat mogelijk! Grondwater zuiveren kan op meerdere manieren. Welke installatie bij u situatie past ligt aan een aantal factoren namelijk: de kwaliteit van het ruwe grondwater, de gewenste kwaliteit en gewenste capaciteit. Of u kiest voor een ontijzering, een ionenwisselaar of een omgekeerde osmose, wij zorgen voor ervoor dat u de beoogde kwaliteit geleverd krijgt. De prijzen van de installaties zijn o.a. afhankelijk van de gewenste capaciteit en waterkwaliteit. Om een indicatie te geven, een installatie is vanaf €3500,- excl btw excl. montage leverbaar.

Offerte aanvragen Direct contact

Capaciteit van een grondwaterzuivering

Vanaf een verbruik van 3m³/h kan het al interessant zijn om een grondwaterzuivering op uw grondwaterbron te plaatsen. Nederlandse grondwaterbronnen zijn stabiel en leveren een contante hoeveelheid water waardoor er ook bij grote watervraag geen problemen ontstaan, hierdoor is het ook mogelijk om installaties te plaatsen van 90m³/h of meer.

Zeker bij toepassingen in de industriële sector waar veel grondwater als proceswater wordt ingezet is het van belang dat er ten alle tijden voldaan kan worden aan de benodigde kwaliteit en capaciteit.

Toepassingen van een grondwaterzuivering

Proceswater wordt ingezet bij zeer veel bedrijven of in de industriële sector. Gezuiverd grondwater dient o.a. als spoelwater, koelwater, transportmiddel, oplosmiddel, water gebruik grijscircuit of voor reiniging. Ook bij agrarische bedrijven zijn de voordelen bekent van een eigen grondwaterbron met waterzuivering. In deze sector wordt grondwater veelal gezuiverd tot drinkwater voor het vee of voor reiniging van (melk)stallen en apparatuur.

Bij particulieren met een tuinberegening is een ontijzeringsinstallatie ook erg interessant aangezien de tuin gesproeid kan worden met grondwater. Hierdoor hoeft er geen duur leidingwater gebruikt te worden om de tuin mooi groen en in bloei te hebben. Een grondwaterzuivering is er voor vele toepassingen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze verschillende grondwaterzuiveringsinstallaties.

Offerte aanvragen Direct contact