Direct contact? Bel: 0342 - 40 86 84

Home > Grondwaterzuivering > Ontharder

Ontharder van Van der Haar Waterprojecten

In sommige delen van Nederland zit er veel kalk in het water. Opzich niet schadelijk maar water krijgt er een bijsmaak van en tevens geeft het een witte aanslag op uw sanitair en wasbak. Ook ontstaan er verstoppingen in leidingen, kranen of apparatuur doordat kalk zich afzet. Met een ontharder van Van der Haar Waterprojecten kunt u dit probleem oplossen.  De prijs van een professionlel ontharder is vanaf €1000,-- excl. btw. Uiteraard is dit een indicatie en zal de prijs afhangen van o.a. de capaciteit en de gewenste waterkwaliteit.

Een ontharder is ongeschikt voor het zuiveren van grondwater daarvoor zijn andere zuiveringsinstallaties geschikt voor zoals een ontijzeringsinstallatie, ionenwisselaar of osmoseinstallatie. Een ontharder kan alleen ingezet worden bij gebruik van leidingwater voor zowel particulieren, bedrijven of industrie. Graag informeren wij u over het ontkalken van uw leidingwater!

Offerte aanvragen Direct contact

Zacht ontkalkt water

Een hogere concentratie kalk is zeker niet gewenst.  Vandaar dat een ontharder de oplossing voor dit probleem. De installatie ontkalkt het water waardoor u zacht water heeft. Zacht water smaakt niet alleen veel beter maar geeft geen witte vlekken meer op uw sanitair of in de keuken, geen verstopte kranen of douchekop, tevens hebben wasmachines en vaatwassers een vele langere levensduur. 

Een ontharder kan uitsluitend gebruikt worden in combinatie met leidingwater.