Direct contact? Bel: 0342 - 40 86 84

Home > Sierfontein

Een sierfontein is de blikvanger voor uw buitenomgeving!

Een fontein is een echte sfeermaker die bovendien een bijdrage levert aan de waterkwaliteit. Van der Haar Waterprojecten levert, onderhoudt en legt alle soorten fonteinen aan zowel drijvende, vaste of op maat gemaakt fonteinen voor bedrijven, particulieren of gemeentes.

Offerte aanvragen Direct contact

Drijvende of vaste sierfontein

Sierfonteinen zijn in allerlei maten en vormen te leveren zoals o.a. stralen met verschillende hoogtes, trechtervorm of rechte straal. Heeft u specifieke wensen dan maken wij uw fontein op maat. De fonteinen zijn ook te voorzien van ledverlichting waardoor de fontein mooi uit te lichten is.  

Een drijvende sierfontein wordt veelal gebruikt in wateren of vijvers waar het waterniveau van fluctueert. Doordat de fontein op het water drijft is de waterstand minder van belang. Uiteraard moet er wel voldoende water in de vijver blijven staan om de fontein werkend te houden.

Vaste fonteinen worden meestal gebruikt in vijvers met een stabiel waterniveau. Welke sierfontein  passend is voor uw waterpartij? Wij adviseren u graag.

Openbare ruimtes

In samenwerking met architecten, kunstenaars, gemeentes of instanties ontwerpen we ook op maat gemaakte fonteinen of bedriegertjes voor openbare ruimtes. Veel pleinen worden verfraait met een echte sfeermaker waar jong en oud van kan genieten.

Offerte aanvragen Direct contact