Direct contact? Bel: 0342 - 40 86 84

Home > Zwemvijver

Puur genieten, uw eigen zwemvijver in de tuin

Bij warm weer heerlijk zwemmen en de rest van het jaar genieten van een natuurlijke uitstraling van een vijver. De ideale combinatie, waardoor een eigen zwemvijver zeer populair is. Een zwemvijver is het natuurlijke alternatief voor een zwembad in de tuin, uiteraard vrij van chemicaliën. Het is gebaseerd op een water technisch systeem dat zichzelf op natuurlijk wijze schoonhoudt. Waterplanten en natuurlijke organismen spelen daarbij een belangrijke rol.

Offerte aanvragen Direct contact

Zwemvijvers, een lust voor het oog

Uw tuin en zwemgelegenheid verweven in een mooi op elkaar afgestemd ontwerp, ook in een bestaande tuin kan een zwemvijver aangelegd worden die afgestemd is op de omgeving en uw wensen. Zwemvijvers zijn ieder seizoen een lust voor het oog, dus ook als het te fris is om te zwemmen.

Naast de diverse afwerkingsmaterialen, soorten en maten zijn ook de water technische aspecten van de bijbehorende installatie zoals de juiste pomp en skimmer,  van groot belang om u zorgeloos zwemplezier te bieden. Ook is het mogelijk om het water te verwarmen of om verlichting, jetstreams of afdekking te plaatsen.

Van der Haar waterprojecten is gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van zwemvijvers.

Offerte aanvragen Direct contact